A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

І етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» номінація «Географія»

Дата: 07.12.2018 11:16
Кількість переглядів: 17

 З метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів географії, підвищення їх професійної майстерності та популяризації педагогічних здобутків 6 грудня  2018 року на базі Шумського ліцею відбувся  перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»-2019» у номінації «географія».

У конкурсі взяло участь семеро педагогів: Безух О.Я. (Биковецький НВК), Мельничук Василь Ростиславович (Шумський ліцей), Ткачук Галина Степанівна (Боложівська ЗОШ І-ІІ ст.), Цісарук Лідія Миколаївна (Шумбарський НВК), Кравчук Іванна Романівна (Тилявський НВК), Попик Надія Борисівна (Андрушівський НВК), Куса Неля Іванівна (Бірківський НВК).

Учителі географії проходили конкурсні випробовування «Методичний практикум», «Тестування з фахової майстерності» та «Дослідження».  

Журі конкурсу оцінило методичну компетентність конкурсантів, вміння реалізувати наскрізні змістові лінії з предмета, застосувати методи, форми, способи,  прийоми роботи, які спрямовані на формування ключових та предметних компетентностей в умовах Нової української школи і визначилося з переможцями.

Ними стали:

І місце – Ткачук Галина Степанівна (Боложівська ЗОШ І-ІІ ст.)

ІІ місце –Безух Оксана Ярославівна (Биковецький НВК)

ІІІ місце – Мельничук Василь Ростиславович (Шумський ліцей)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень