A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

В Шумбарському НВК в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня  відбувся Олімпійський урок

Дата: 01.10.2020 11:31
Кількість переглядів: 11

  В Шумбарському НВК в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня  відбувся Олімпійський урок, на який завітали заступник голови відділення НОК України у Тернопільській області Віталій Ігнатенко, кандидат в майстри спорту  по дзюдо, Олімпійський стипендіат Іванна Попадюк, та член збірної команди області по дзюдо Максим Павка. Після підняття державного прапора до учасників заходу з привітальним словом звернувся Віталій Ігнатенко та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту  Шумської міської ради Володимир Мамчур.

        Урок розпочався з руханки. Усі Олімпійські атрибути були присутні на заході : внесення Олімпійського прапора, запалення Олімпійського вогню, складання учасниками та суддями присяги і запеклі Олімпійські баталії.

      На завершення уроку Іванна Попадюк та Максим Павка показали  майстер - клас по дзюдо.   

      Всі учасники Олімпійського уроку отримали подарунки з олімпійською символікою від відділення НОК України у Тернопільській області і Шумської міської ради та відділу освіти, культури, молоді та спорту.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень