A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 05.06.2023 11:36
Кількість переглядів: 18

2 червня 2023 року в Шумській школі мистецтв відбувся святковий вечір, присвячений випускникам 2022-2023 навчального року.

Невблаганно швидко спливає час і настав день прощання з мистецькою школою. За плечима у випускників залишилися роки наполегливої праці. Ніби нещодавно вони вперше, переступивши поріг мистецької школи, відчинили двері у світ мистецтва: познайомилися з музичним станом, навчилися нотній грамоті, вперше доторкнулися до музичного інструменту і взяли свій перший акорд, свою першу ноту, а вже сьогодні це юні віртуози, учасники багатьох концертів та музичних фестивалів.

З теплими словами привітання звернулась до випускників начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Алла Ніколаєва та вручила подяки від Шумського міського голови. Адже під час цього складного навчального року вихованці мистецької школи показали високі результати на міжнародних, всеукраїнських, регіональних, обласних оглядах-конкурсах, за що отримали відповідні нагороди. Викладачі також були відзначені за професійну підготовку учнів.

Директор Шумської школи мистецтв Тамара Камишацька вручила свідоцтва про закінчення школи. Документ про позашкільну мистецьку освіту цьогоріч отримали 27 випускників.

З благословення батьків молоді випускники подякували усім викладачам за невтомну працю та любов до своїх вихованців.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень