A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Зустріч із учасником бойових дій пройшла у Літовищенському НВК

Дата: 07.12.2017 12:04
Кількість переглядів: 12

З нагоди Дня захисника України та з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни в Літовищенському НВК відбулася зустріч з учасником бойових дій 80-ї ОДШБ в зоні АТО, військовослужбовцем, недавнім випускником нашої школи Грибінником Віталієм Євгеновичем.
Учні з радістю привітали земляка, поділилися власними думками щодо подій на Сході України, поставили запитання які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання молодому бійцю. У свою чергу Віталій надав присутнім відверті відповіді, поділився спогадами про період перебування в зоні бойових дій, передав частинку своєї енергії, мужності та оптимізму. Всі з хвилюванням слухали розповідь воїна-земляка про нелегкі будні на сході України: про захист Луганського аеропорту, про бої в Пісках, в м.Торець, під Горлівкою, в Станиці Луганській та у місті Щастя, про свої успіхи та невдачі. В ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму та довіри. Поділився наш герой своїми грамотами та медалями, які учні з цікавістю розглядали. Школярів надихнув запал юнака, його прагнення захищати Батьківщину і віру в перемогу. 
Щирі слова подяки воїну за вірність, служіння Україні,її захист висловили учні та вчителі НВК. Час сплинув непомітно. Майже годину, затамувавши подих, слухали розповідь, запитували, спілкувались, залюбки з ним сфотографуватись й побажали Божої опіки у справі захисту рідної землі.
Грибінник Віталій - це гордість нашої школи, це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений у собі патріот України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень