A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

РОЗБУДОВА СТІЙКОЇ СИСТЕМИ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ'Я

Дата: 30.12.2022 12:05
Кількість переглядів: 13

Сьогодні керівники закладів освіти, працівники управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради взяли участь в онлайн - зустрічі щодо залучення освітнього кластеру до промоції вакцинації задля захисту населення від інфекційних хвороб.

Фахівці Департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА,  а також представники проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров'я в Україні», обговорили деталі подальшої співпраці.

Мета проєкту полягає у зміцненні спроможності Уряду України, запобігати, виявляти та реагувати на загрози громадському здоров’ю, а також забезпечувати виконання десяти важливих функцій громадського здоров’я у кризовий період.

У ході реалізації п’ятирічного проекту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» USAID співпрацюватиме з Міністерством охорони здоров’я та обласними державними адміністраціями в Одеській, Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Тернопільській, Чернігівській та Чернівецькій областях, з метою підтримки реформ у сфері громадського здоров’я в Україні. Участь у даному проекті від Тернопільської області беруть Заліщицька та Шумська територіальні громади.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень