A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Школярі Бриківського НВК привітали матусь зі святом

Дата: 18.05.2017 12:24
Кількість переглядів: 15

На світі усе починається з мами: перший подих, перша посмішка, перші радість і сум, перші надії та сподівання. Кожна стежинка і кожна дорога веде завжди до її порога…

          У другу неділю травня приходить незвичайне свято. Свято початку всього, що є на Землі. Свято мами! Бо мама – найперше, з чого починається життя. Мама – найсвятіше в житті кожної  людини.

Святкування Дня  Матері у Бриківському НВК вже стало гарною традицією.В гості прийшли найулюбленіші для кожного школярика мами та бабусі. Це ті найрідніші жінки, які завжди нас люблять: слухняними і вередливими, плаксивими і усміхненими. У кожен вірш та пісню, які виконані учнями, вкладено частинку тепла і любові. Зі сцени лунали найкраші побажання та слова вдячності, а також жарти. Подарунком були і запальні танці та весняні хороводи у виконанні школярів.

Кожен учень, який стояв у цей день на сцені, також отримав подарунок – усмішку і вдячність від мами, бабусі за гарний відпочинок, щирі побажання.

Для кожної дитини мама – сонечко, що їх зігріває і оберігає. І допомагає їм рости і розквітати на радість родині та на щастя країні. Тож нехай усі мами будуть щасливі. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень