A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Семінар вчителів іноземної мови

Дата: 28.03.2019 12:30
Кількість переглядів: 13

 

 

27 березня 2019 року на базі Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії для вчителів іноземної мови Шумської ОТГ проведено лінгводидактичний семінар-воркшоп «Прогресивні технології навчання іноземних мов».  Завідувач Музею історії академії Валентина Шпак провела цікаву і змістовну екскурсію, у ході якої вчителі мали можливість відвідати Музей історії навчального закладу, бібліотеку, її електронний і читальний зали, Виставкову залу, Музей довоєнної фотографії, Кімнати-музеї Ростислава Глувка та Михайла Вериківського.

         Воркшоп для вчителів англійської мови проходив у двох тематичних напрямках. Модератором першого з них під назвою «Mercedes – методика занурення в мовленнєвий потік» виступила кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри іноземних мов та методики їх викладання Наталія Воронцова, а другого, на тему «Activities for a progressive classroom», – волонтер Корпусу Миру США в Україні Abram Charles Krause.

         Кандидат філологічних наук, доцент Орися Марунько модерувала воркшоп для вчителів німецької мови «Метод навчання по станціях на уроках німецької мови».

          Вчителі та викладачі виробили спільні напрямки мотивації та заохочення молоді для вивчення іноземних мов через призму полілогу культур.

         Заключним акордом семінару став перегляд літературно-музичної композиції, присвяченої 200-річчю Волинського ліцею в Кременці «Кобзар мовами Європи», у виконанні студентів академії. Вкотре переконалися, що вислів «Learning a language has a beginning but no end» є актуальним в усі часи.

         Ми щиро вдячні викладачам кафедри іноземних мов Наталії Воронцовій та Орисі Марунько за цікаві ідеї щодо запровадження новітніх технологій та методів викладання іноземних мов. Велика подяка працівникам академії, викладачам, студентам за гостинність, відвертість, мудрі поради, цікаві та корисні виступи.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень