A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

У країні щасливих дітей

Дата: 02.06.2017 12:31
Кількість переглядів: 13

1 червня, як і було заплановано, у м.Шумськ відбулося свято «Країна щасливих дітей», присвячене Дню захисту дітей. Традиційно захід розпочався святковим парадом «Ми всі родом з дитинства…», участь у якому брали учні навчальних закладів, вихованці дитячого садка «Сонечко», Шумського центру позашкільної роботи та Шумської дитячо-юнацької школи.

           У міському парку на дітвору чекало безліч розваг, організованих у цікаві зупинки. Так, на інформаційній зупинці «Світ професій» школярі мали можливість ознайомитись з роботою працівників екстреної швидкої медичної допомоги, державної служби надзвичайних ситуацій, пожежно та медико - рятувальною  технікою.

         Педагоги та учні Шумського ПТУ №32 провели майстер-класи з приготування їжі, манікюру, різних видів будівельної, механізаторської та перукарської майстерності.

          Працівники Шумського центру зайнятості і Шумського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели цікаві ігри на вибір майбутньої професії, майстер-клас «Голуб миру».

Надзвичайно цікавою була книжкова зупинка «Казкова країна добра і краси», перебуваючи на якій,  дітвора потрапляла у казковий світ цікавих пригод справжніх казкових героїв.

          Відвідуючи художню зупинку кожен малюк мав можливість взяти участь у колективному малюнку «Привіт літо!». А ще працівниками Шумського центру позошкільної роботи проведено флеш-моб «Світ дитячих мрій».

Для любителів співу вчителями Шумської школи мистецтв проведено карооке, переможці якого в нагороду отримали грамоти та солодощі.

          На спортивній зупинці дітвора могла вдосталь  поїздити на роликових ковзанах і скейтах, взяти участь у цікавому квесті від пластунів.

          Тренерами Шумської дитячо-юнацької школи проведено змагання з вуличного футболу та естафети «Веселі старти».

          Цікаві розваги з дітьми провели клоуни-аматори з м.Кременець.

          На завершення актори Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки подарували для дітвори лялькову виставу «Казка чарівного світлофора».

          1 червня 2017 року центральні вулиці Шумська, міський парк, будинок культури дійсно перетворилися на країну щасливих дітей, оскільки звідусіль лунав дитячий сміх, захоплення, здивування, можливість випробувати власні сили, зробити цікаві фото.

Ми дякуємо усім, хто долучився до проведення даного свята і зробив його по-справжньому казковим.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень