A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 29.06.2021 12:36
Кількість переглядів: 13

Буяє літо в зелені, в цвіту,

Оновлюється вся наша країна.

Своє майбутнє, зміну молоду,

Випускників вітає Україна!

У червні  2021 року відбулися випускні вечори у закладах освіти  Шумської міської ради. 125 вчорашніх одинадцятикласників отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, 19  з них нагороджені  золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та 6 срібною медаллю «За досягнення у навчанні»

Назвичайно цікаво пройшли урочистості  для   випускників  шумських закладів освіти на площі Героїв Майдану у м.Шумськ.  Очолювали колону випускників юні барабанщиці із Шумської школи мистецтв (керівник В.Веретельник). Це стало  приємною несподіванкою для випускників, батьків та гостей свята. Особливої урочистості надала гра духового оркестру та святково оформлена сцена.

Із святом випускного вечора привітав міський голова Вадим Боярський.  Він побажав випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя.

До винуватців свята звернулася начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради Алла Ніколаєва, яка побажала всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень і всього найкращого у майбутньому.   

Слова вітань лунали від батьків, учнів. І хоч свято не вдалося завершити на площі (з причини погодніх умов), проте у присутніх на святі залишилися приємні враження.  

Після офіційної частини свята у кожному закладі освіти відбулись власні концертні програми.

 Хай же буде з вами, дорогі випускники,  у житті червоний колір кохання, зелений колір надії і блакитний колір мрії.

ЩАСТИ ВАМ, ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!!!  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень