A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 11.03.2023 12:40
Кількість переглядів: 12

10 березня 2023 року команди учнів Шумського ліцею та Шумського ОЗЗСО брали участь у Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «Natus Vincere» у різних секціях: міжнародне право, правова секція, правоохоронна діяльність. Учасники турніру пройшли три етапи боротьби: творча презентація, дебати, інтелектуальна гра.

У правовій секції команда Шумського ліцею "Optimus Prime" виборола дипломом ІІІ ступеня (керівник Приймич Л.І.).Команду нагороджено грамотою і кубком. У цій секції команда Шумського ОЗЗСО "Ліга справедливості " нагороджена грамотою у номінації "Воля до перемоги" (керівник Корнійчук В.В.). Грищук Соломія, учениця 11 класу Шумського ОЗЗСО відзначена грамотою за перемогу у номінації "Командна гра". У секції міжнародного права команда Шумського ОЗЗСО "Terra incognita" нагороджена грамотою у номінації "Відважні" (керівник Приймич П. І.). Синиця Анна, учениця 11 класу Шумського ОЗЗСО , нагороджена грамотою за перемогу у номінації "Кращий промовець", а Горохівський Владислав , учень 10 класу, - грамотою за перемогу у номінації "Інтелект турніру". Також у цій секції команда Шумського ліцею "Сутулова і мужики" нагороджена грамотою за перемогу у номінації " Сила нескорених" (керівник Романів В.І.). Христина Сутулова, учениця 11 класу Шумського ліцею, відзначена грамотою за перемогу у номінації "Найкращий знавець міжнародного права", Погонець Іван, учень 11 класу, отримав грамоту за перемогу у номінації "Влучний постріл" та подяку за активну участь у турнірі, Бобровський Владислав, учень 11 класу,- грамоту за перемогу у номінації "Сила і розум". Команда Шумського ліцею "Карт-бланш" нагороджена грамотою за перемогу у номінації "Володарі слова"(керівник Золотун О. Ю.). Стаднік Юлія, учениця 11 класу, відзначена грамотою за перемогу у номінації "Юний експерт".

Щиро вітаємо переможців та учасників інтелектуального турніру «Natus Vincere». Зичимо не зупинятися на досягнутому, вірити у власні сили і впевнено йти вперед!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень