A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Творіть добро!

Дата: 31.03.2020 13:00
Кількість переглядів: 34

Творіть добро!

         Кажуть, Бог допомагає серцями людей. Зараз із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом СОVID-19, лікарні перебувають у критичній ситуації. Особливо зросла роль медичних працівників, на плечі яких лягла чи не найбільша відповідальність за ефективність протидії підступній недузі, порятунок хворих людей. На сьогоднішній день пріорітетом діяльності Шумської міської ради є медична галузь,  її проблеми та першочергові завдання. А тому, підтримуючи ініціативу Шумської міської ради, знаючи про проблеми з дихальними апаратами, які є життєво необхідні для лікування хворих, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, заклади освіти та культури Шумської міської ради вирішили спільно долучитися до збору коштів для придбання концентратора кисню для Шумської лікарні. Це прилад, що допомагає насичувати киснем кров людини, легені якої вражені, зокрема пневмонією. В ході благодійної акції зібрано сто пятдесят шість тисяч сімсот тридцять гривень. Рішення кожного у внесенні своєї лепти задля доброї справи було добровільне.

         Ми повинні гуртуватися, бути дружніми і не залишати один одного в біді. Хай Бог оберігає від нещастя кожного з нас, наші родини та всю Україну.

         Обєднаймося у боротьбі з коронавірусом!

 

 

P.S. Дякуємо усім працівникам закладів освіти та культури Шумської міської ради, що дружно долучилися до благодійної акції. Дані про кошти в розрізі кожного закладу та звіт про їх викоритання знаходяться за посиланням http://osv.shumska-gromada.gov.ua/finansova-zvitnist-pro-zibrani-koshti-13-07-39-31-03-2020/

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень