A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Проведено об’їзд закладів освіти і культури

Дата: 19.08.2019 13:17
Кількість переглядів: 18

 Відповідно до розпорядження голови Шумської міської ради від 12.08.2019 року №176 проведено об’їзди закладів освіти та культури Шумської ОТГ, в ході яких встановлено, що освітні установи готові до 2019/2020 н.р. В канікулярний період за кошти місцевого бюджету, спонсорів та благодійної допомоги батьків були проведені поточні ремонти в навчальних закладах, впорядковано пришкільні території.  Більшість  робіт уже виконані, інші в стадії завершення. На даний час здійснюються роботи по заміні енергозберігаючих вікон у Биковецькому та Шумбарському НВК, влаштування підлоги у Рохманівській ЗОШ І-ІІст. – філії Шумської ЗОШ І-ІІІст. №1. Завершено добудову Рохманівського дитячого садка «Сонечко».

        У кожному освітньому закладі до впровадження реформи Нової української школи підійшли по-різному, враховуючи творчий потенціал та індивідуальний підхід педагогів, які навчатимуть учнів п’ятих класів. В одних класні кімнати відзначаються  яскравістю, варіантами розстановки парт для навчання та зонуванням окремих функціональних осередків. В інших креативно оформлені стенди, стіни, лотки з приладдям, різна гама кольорів, які гармонують між собою і викликають лише позитивні емоції.  

      Дещо в гіршому стані заклади культури. Попри певні намагання працівників клубів та бібліотек впорядкувати приміщення, в більшості випадків існує потреба у проведенні широкомасштабних капітальних робіт, а відтак і чималих коштів.

       Робочими групами окрім закладів освіти і культури з колективами проведено обговорення нагальних проблем, впровадження нових ідей не тільки щодо вдосконалення процесу навчання дітей та культурного середовища серед населення, а розвитку сіл вцілому.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень