A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Колегія

Дата: 11.05.2017 14:25
Кількість переглядів: 14

4 травня 2017 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради  з порядком денним:

1. Про інформаційний простір у об’єднаній територіальній громаді та закладах освіти: сьогодення і перспективи (доповідач Плетюк В.Є., співдоповідачі Дмитрук Л.В., Попова Л.П.).

2. Про стан виконання Примірної інструкції з діловодства у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОНмолодьспорт України від 01.10.12 № 1059 (доповідач Фесюк М.С.).

3. Про виконання Положення про індивідуальну форму навчання в загальноосвітніх навчальних закладах», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 12.01.2016 №8 (доповідач Фесюк М.С.).

4. Про організацію впровадження інклюзивного навчання у загальноосвітніх закладах у 2017/2018 н.р. (доповідач Макаровська В.Г.)

5. Про підсумки атестації педагогічних працівників у 2017 році                            (доповідач Попова Л.П.).

6. Про стан  реалізації  Концепції національно-патріотичного виховання учнівської молоді у  навчально - виховних  закладах (доповідач                    Макаровська В.Г.).

7. Організаційні питання.

У своєму виступі міський голова В.Плетюк розповів про здобутки громади у 2016 році та напрацювання у 2017 році, звернувши увагу на фінансування, впровадження інвестиційних проектів тощо. Володимир Євгенович зазначив, що конкретна робота над втіленням завдань Стратегії розвитку громади, пошук нових грантових програм, проектів за рахунок державних субвенцій є запорукою успішного функціонування громади, підвищення добробуту населення.

По закінченню колегії з керівниками НВЗ проведено виробничу нараду з питань:

- створення освітнього простору  в рамках реалізації проекту «Нова школа»;

- звітування керівників закладів освіти перед громадськістю;

- участь навчальних закладів у грантових проектах, освітніх програмах;

- закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації;

- проведення військово-патріотичної гри «Сокіл» - «Джура»;

- реалізація заходів з нагоди Дня Матері;

- організація оздоровлення дітей влітку 2017 року;

          Головний спеціаліст Держпродспоживслужби в Шумському районі Володимир Яворський інформував присутніх про вимоги санітарного законодавство щодо діяльності оздоровчих таборів.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Дмитрук Л.В. вручила грамоти та дипломи управління освіти і науки Тернопільської ОДА кращим учням і педагогічним працівникам за перемоги у різноманітних конкурсах.

Щирі вітання з ювілеєм від директорського корпусу лунали на адресу керівника Шумського НВК Добровольського Олександра Миколайовича та завідувача методичним кабінетом Бойчук Людмили Андріївни.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень