A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 26.06.2023 14:38
Кількість переглядів: 25

«І кожен фініш – це по суті старт» (Ліна Костенко). Саме під таким гаслом минулого тижня у закладах освіти Шумської громади відбулися заходи з нагоди вручення випускникам документів про здобуття повної загальної середньої освіти. Цьогоріч заклади освіти Шумської громади закінчили 145 випускників, які здобули повну загальну середню освіту. З них 5 нагороджені срібними медалями, 29 – золотими.

В Андрушівському, Вілійському, Залісцівському та Суразькому ЗЗСО документи про освіти вручили у вузькому колі шкільної родини. Випускники пройшлися сторінками учнівського життя, отримали настанови педагогів, батьків.

Випускники Шумських одинадцятирічок закінчення навчання відзначили молодіжним заходом. Біля Алеї пам’яті хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів громади та усіх українців, які віддали своє життя за час війни. Поклали квіти у знак вдячності.

У парку «Соснина» молодих людей привітали міський голова Вадим Боярський та начальник управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму міської ради Алла Ніколаєва. Відбулася церемонія нагородження медалями і грамотами за високі досягнення у навчанні. 11 золотих та 4 срібних медалі вручили учням Шумського опорного закладу загальної середньої освіти. 17 золотих та 1 срібну медалі отримали хлопці та дівчата з Шумського ліцею. Золотою медаллю нагороджена випускниця Суразького закладу загальної середньої освіти.

Урочиста подія була наповнена зворушливою атмосферою. З настановами та пісенним подарунком до юнаків та дівчат звернулися батьки. А вони, в знак вдячності, подарували танець.

Молоді, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наші випускники, це наше сьогодення і наше майбутнє. Кожен з них обере свій власний, особливий життєвий шлях. Нехай він буде успішний і щасливий!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень