A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбулася онлайн-нарада з вчителями іноземної мови

Дата: 13.05.2020 14:55
Кількість переглядів: 11

 

13 травня 2020 року на платформі електронного сервісу Zoom відбулася онлайн – нарада з вчителями іноземної мови Шумської ОТГ  з актуальних питань організованого завершення 2019/2020 навчального року та підсумкового оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземних мов. У нараді брали участь 26 педагогів.

         Під час виступу методист Бойчук Л.А. висвітлила питання нормативного забезпечення закінчення навчального року в умовах дистанційного навчання, академічної автономії закладів загальної середньої освіти в прийнятті рішень, зважаючи на різні варіанти організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання, а також специфіку підсумкового оцінювання з іноземних мов.

         У своєму виступі Людмила Андріївна привернула увагу колег до особливостей формувального та підсумкового оцінювання для учнів 1-х, 2-х та 3 – го пілотного класів Нової української школи, до підсумкового контролю з іноземних мов та специфіки контролю чотирьох видів мовленнєвої діяльності у 3-11 класах.  

         У кінці наради відбувся обмін думками з питань завершення 2019/2020 навчального року та проведення підсумкового оцінювання результатів навчальної діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень