A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес Кордишівського НВК

Дата: 04.03.2019 15:14
Кількість переглядів: 12

1 березня 2019 року на базі Кордишівського НВК було проведено семінар для педагогів-організаторів та заступників директорів з виховної роботи на тему  «Впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес».  

В рамках семінару педагог-організатор Стельмащук Н.С. презентувала досвід роботи з даного питання. Гості відвідали інтелектуальну кав’ярню «Я - патріот», а гасло «Україна починається з тебе» супроводжувало усіх протягом зустрічі.

Мета заходу - розкрити  духовні  і  моральні  цінності  Української  Хартії  вільної  людини, виховувати почуття глибокої любові до Батьківщини, гідності, почуття пошани до українців, їх минулого.

Своїми виступами учні  переконали всіх присутніх у тому, що кожен з нас є свідомим громадянином нашої держави, який безмежно любить  неньку - Україну і з гордістю говорить: «Я - українець».

Учасники дійства серцем доторкнулися до перлин української культури. Воєдино зливалися й поезія, і пісня, і музика, незабутні враження від яких подарували учні Кордишівського НВК. Яскраве свято заронило в душі гостей почуття причетності до національної історії, культури, духовності, почуття гордості за свій народ, за свою країну.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень