A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 28.03.2023 15:16
Кількість переглядів: 16

         В актовій залі Шумського ліцею зібралися ті, хто славиться навчальними досягненнями, ті, хто заглиблюється у таємниці наук і досліджень, ті хто не шкодуючи себе на бігових доріжках і спортивних майданчиках, завойовує призи та медалі, ті хто дарує свій талант, свою творчість, своє мистецтво. Обдаровані діти – це золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України.

          Нагороду отримали  обдаровані учні  у номінаціях: «Науковці року», «Спортсмени року», «Кращі знавці української мови», «Юні екологи», «Знавці історії, переможці патріотичних конкурсів», «Кращі знавці іноземних мов», «Майстри мистецтва та технологій», «Кращі знавці точних наук».

        «Лідером року» стала Карина Чумак з Шумбарської гімназії, яка виборола призові місця в олімпіадах з математики, з німецької мови, з історії, з української мови та літератури, з фізики, з інформаційних технологій, конкурсах ім.Т.Шевченка та ім.П.Яцика.

        За активну життєву позицію та творчі здібності подяками нагороджені - рій «Залісцівські джури» (Залісцівський ЗЗСО, керівник Любов Бондар), рій «Байрактар» (Шумський ліцей, керівник Василь Мельничук), учні 1-4 класів Вілійського ЗЗСО, екологічна агітбригада «Сполох» (Андрушівський ЗЗСО І-ІІІ ст., керівник Надія Попик), зразковий художній ансамбль танцю «Тополина» (ЦПР, керівник Сніжана Паламар), футбольну команду 2007-2008 р.н. (ДЮСШ),  вихованці гуртків «Екодизайн», «Випалювання лобзиком»  (ЦПР, керівники Віта Бойко та Тетяна Палій).

         Здобувати перемогу – нелегко. Бо життєвий шлях кожної людини – тернистий і важкий, витканий з безлічі перемог та поразок, недоспаних ночей, хвилювань, терпіння. Але, головне у житті – йти вперед до своєї мети, і тоді перемога обов’язково стане нагородою.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень