A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади завідувача комунального закладу «Клуб села Биківці»

Дата: 07.11.2018 15:33
Кількість переглядів: 9

       Відповідно до Закону України «Про культуру», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» та на підставі наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради від  20 вересня 2018 року № 285-од відбувся конкурс на заміщення вакантної посади завідувача комунального закладу «Клуб села Биківці».

       Протягом періоду подачі документів (з 21.09 по 20.10.2018 р.) для участі в конкурсі подано одну заяву з пакетом документів від Дацюк Ірини Олександрівни, жительки с.Биківці.

На основі розгляду документів кандидата конкурсна комісія у складі:

        -голови конкурсної комісії: Дмитрук Л.В.– начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради;

        - секретаря конкурсної комісії: Шпалярчук А.А. – юрисконсульта групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради;

       - членів конкурсної комісії:

     Солтис Л.І. – заступника начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради;

     Павленко Л.В.секретаря Шумської міської ради (за згодою);

Андрощук Л.С. – директора Биковецького навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»;

Безух О.Я. – голови  громадської організації «Биковецькі  краєвиди» (за згодою);

Гури Г.П. – депутата Шумської міської ради, члена постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення  (за згодою);

Хіти С.П. – завідувача комунального закладу «Клуб села Обич»;

Коханюк Л.І. –  завідувача комунального закладу «Клуб села Бірки».    

 прийняла рішення допустити до допустити Дацюк І.О. до участі в 2-ому турі добору кандидатів на посаду завідувача комунального закладу «Клуб села Биківці» - співбесіди у формі презентації проектів програм розвитку комунального закладу «Клуб села Биківці».

        07 листопада 2018 року кандидат  на посаду завідувача комунального закладу «Клуб села Биківці»  Дацюк Ірина Олександрівна презентувала проект програми розвитку комунального закладу «Клуб села Биківці»   на один і п’ять років.

        За результатами співбесіди конкурсна комісія прийняла рішення визнати Дацюк І.О. такою, що успішно пройшла конкурсне випробування та рекомендувати начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради (Дмитрук Л.В.) призначити Дацюк І.О. на посаду завідувача комунального закладу «Клуб села Биківці» шляхом укладення контракту терміном на п’ять років. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень