A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Вдруге Шумський НВК став переможцем конкурсу “Посилка Успіху” від Фонду братів Кличко

Дата: 20.11.2017 15:41
Кількість переглядів: 9

Наша  гордість – це  ініціативні учителі та учні навчальних закладів Шумської міської ради.  Таким є вчитель фізичної культури Шумського НВК Ковальський Ю.В., який допомагає  дітям відкривати творчий  потенціал та втілювати мрії в життя.

Є безліч спортивно – освітніх проектів для навчальних закладів нашої країни, метою яких є формування здорового способу життя серед молоді, а також сприяння розвитку фізичної, духовної та інтелектуальної культури в Україні. В одному із таких проектів під назвою «Посилка Успіху»  брав участь вчитель фізичної культури разом зі своїми учнями. Праця не була марною. Хоча у проекті брало участь більше 500 учасників зі всієї України, Юрій Володимирович виявився у списку переможців. Винагородою був для учнів і вчителів набір базового спортивного інвентаря від Фонду Кличка.

         «Участь у даному проекті - це цікава і водночас клопітка праця, до якої потрібно віднестися з відповідальністю та зі стовідсотковою віддачею як вчителя так і учнів», - зазначає Ковальський Ю.В. Вчитель рекомендує іншим навчальним закладам брати участь у подібних проектах та детально розповідає про особливості проекту «Посилка Успіху». Перш за все, потрібно зареєструватись у групі Фонду Кличка,  уважно заповнити всі поля анкети на сайті, відзняти відео спортивного тренування, завантажити його до соціальної мережі та надіслати посилання на відео. Відео повинно бути унікальним, тривати не більше, ніж три хвилини. Потрібно дотримуватися тематики, заданої в конкурсі. Не можна порушувати жодних авторських прав, в іншому випадку учасник буде позбавлений можливості брати участь у наступному етапі  конкурсу.

Всі, хто переглянув і поставив лайк під відео, долучилися до маленької мрії учнів та вчителів фізичної культури Шумського НВК - отримати довгоочікуваний спортивний інвентар.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень