A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

НУШ у дії

Дата: 23.12.2020 15:43
Кількість переглядів: 12

Нова українська школа – це грандіозний освітній  проєкт, який реалізує Міністерство освіти і науки України. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.

А ще НУШ – це нове сучасне та доступне для дітей освітнє середовище,  над створенням якого активно працюють  Шумська  міська  рада, відділ освіти, культури, молоді  та  спорту  Шумської  міської  ради та  заклади освіти. Так, у  2020  році  в рамках практичної реалізації Концепції Нової української школи на умовах співфінансування з державного  (423816  грн) та місцевого (48683,19 грн) бюджетів  придбано  21  комплект  комп’ютерної  техніки (ноутбуки  та  кольорові  багатофункціональні  пристрої  з  фабрикою  друку). Також  за  кошти  місцевого  бюджету  в  розмірі  22499,95 грн придбано  один такий   комплект  для  інклюзивної  освіти. Сучасна  комп'ютерна техніка підвищить якість навчання та освіти, дасть учням можливість  швидше одержати необхідні знання та краще засвоїти навчальний матеріал.

Дякуємо усім, хто був причетний до  здійснення  даних  закупівель, адже створення сучасного освітнього простору за допомогою ІКТ значно підвищить якість надання освітніх послуг у закладах освіти, дасть педагогам більше можливостей для організації  якісного  навчання та  покращить  результативність  знань  учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень