A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Команда Шумського НВК на ІХ Міжнародному дитячому телевізійному фестивалі «Дитятко»

Дата: 15.09.2017 15:57
Кількість переглядів: 12

З 6 по 9 вересня у м. Харкові відбувся ІХ Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко», у якому взяла участь  делегація учнівського самоврядування Шумського НВК, автори відеоролика «Місцеве самоврядування –це ми».

Понад 1000 робіт брало участь у фестивалі, але до фіналу пройшли 134 роботи з 33 країн світу  Наших фіналістів –дипломантів вразили творчі зустрічі, тренінги, презентації, перегляд та обговорення конкурсних робіт, цікаве дозвілля та спілкування з дітьми, що створюють теле- та радіо продукцію в інших регіонах.  Навчання та майстер-класи для дітей проводили  міжнародні експерти. Професійне журі цього року було представлене фахівцями з України, Білорусі, Іспанії, Чехії та Туреччини. 

Почесним гостем фестивалю  став  японський режисер Мітсуо Года.

Команда Шумського НВК  провела чотири незабутні дні з переглядами творчих завдань, майстер-класами від провідних фахівців у галузі медіа і кіноіндустрії. Член журі, експерт із засобів масової інформації, журналіст, ведучий Андрій Куликов поділився з дітьми досвідом роботи, порадив їм завжди використовувати «вікна можливостей». Білоруський кінорежисер Наталія Морозова провела заняття з акторської майстерності і закликала творити ДОБРЕ КІНО.

Дослідник візуальної культури Дмитро Петренко відкрив секрети і нові тенденції сучасної кінематографії. Японський режисер-мультиплікатор навчав створювати нові анімаційні персонажі. Творча зустріч із актором і музикантом Сергієм Бабкіним викликала шалений захват. Учасники фестивалю відвідали сценарний пітчинг, де зрозуміли, як привертати увагу громадськості і меценатів до реалізації своїх проектів.

Культурно-розважальна програма була дуже насиченою і яскравою: вогняне шоу зі святковим багаттям, відвідування найкращих в Україні гольф-курорту та екопарку, аероклубу з авіашоу і  екскурсія містом.

Фестиваль «Дитятко» – це майданчик для самовираження, стимул для розвитку себе, своєї творчості. Участь у фестивалі  подарувала учасникам нові можливості та відчуття успіху.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень