A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 30.07.2021 15:59
Кількість переглядів: 9

         Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  03 листопада 2010 року № 996,   29 червня 2021 року Шумською міською радою на офіційному сайті міської ради та управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму розміщено повідомлення про проведення публічного громадського обговорення у формі громадських слухань, засідань за круглим столом, зборів, зустрічей з громадськістю і колективами ЗЗСО, надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді)  з призупинення діяльності Новоставської загальноосвітньої школи І ступеня з 1 вересня 2021 року.

          У інформаційному повідомленні про оприлюднення було зазначено, що  до участі в обговоренні запрошуються жителі Шумської територіальної громади у терміни з 29 червня по 30 липня 2021 року. Вказано місцезнаходження, адресу електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна було отримати консультації з питань, що винесено на громадське обговорення, а також прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення та контактної особи.

         В рамках громадського обговорення проведено:

- 30 червня  2021 року відбулася зустріч  начальника відділу освіти, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради Світлани Ковальчук, заступника начальника відділу освіти, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради Людмили Попової  з працівниками Новоставської ЗОШ І ступеня, представниками батьківської громадськості  та діловодом Шумської міської ради по питанню  з призупинення діяльності Новоставської загальноосвітньої школи І ступеня з 1 вересня 2021 року;

- співбесіди педагогічного колективу Новоставської ЗОШ І ступенів з батьками учнів закладу впродовж 01-08 липня 2021 року.

        Кожен із присутніх на зустрічах вільно висловлював свою думку та  був почутим. Позитивним є те, що педагоги закладу освіти з розумінням сприйняли питання призупинення.

        Письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді),   усних, зокрема телефоних, звернень з даного питання не надходило.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень