A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шумської міської ради

Дата: 17.09.2020 14:30
Кількість переглядів: 13

Оголошення

про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шумської міської ради Тернопільської області

         Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шумської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад (три штатні одиниці) педагогічних працівників (консультантів).

1. Найменування і місце знаходження установи:

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шумської міської ради  Тернопільської області.

Адреса: м.Шумськ, вул. Українська, 59

 

2.Кваліфікаційні вимоги до педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шумської міської ради:

На посаду педагогічного працівника (консультанта) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Шумської міської ради може бути призначена особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п'яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого Статутом.   Не можуть брати участь у конкурсі особи, які мають судимість за вчинення умисного злочину; позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку; в інших випадках, установлених законами.

 

3. Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

3.1. Особи, які відповідають вимогам п. 2 цього оголошення, можуть взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шумської міської ради» та подати особисто або через уповноважену особу згідно із довіреністю такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • документ про освіту із додатками, присвоєння вченого звання;
  •  заповнену особову картку (типової форми П-2);
  •  дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • паспорт громадянина України (копію);
  •  копію військового квитка (за наявності);
  • присудження наукового ступеня та їх копії;
  • копію трудової книжки;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних;
  • інші документи, що підтверджують професійність претендента.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

3.2. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

3.3. Секретар  приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

 

4. Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

Документи, зазначені в п.3.1.,  для участі у конкурсі приймаються з 17.09.2020 р. по 28.09.2020 р. в робочі дні з 9-00 до 17-00 год. за адресою:

м. Шумськ, вул.Українська, 59 (каб.400); обідня перерва з 13-00 до 14-00 год.

Конкурсна комісія після попереднього розгляду  документів на відповідність встановленим законодавством вимогам визначає дату, місце та час проведення конкурсу.

  Додаткову інформацію щодо порядку проведення конкурсу, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці за вакантнимими посадами  можна отримати за телефоном: 2-24-23. Електронна адреса для довідокshm.otg.osvita@ukr.net,  cprpp.shumsk@ukr.net

 

5. Етапи проведення конкурсу:

– прийняття та розгляд документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі;

– перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

– проведення конкурсного відбору (складання кваліфікаційного іспиту у формі письмового тестування та проведення співбесіди);

– визначення переможця конкурсу;

– оприлюднення результатів конкурсу.

Конкурсний відбір передбачає проведення співбесіди та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень