A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

День Гідності та Свободи відзначили у Шумському НВК

Дата: 21.11.2017 16:22
Кількість переглядів: 15

Обирай Свободу рідному народу!

Обирай Свободу і добро ідей!

Обирай Свободу Заходу і Сходу,

Обирай Свободу для усіх людей!

 

У Шумському НВК з метою утвердження у свідомості учнівської молоді ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку XXI століття, а також вшанування мужності громадян, які восени 2004 року та у  листопаді 2013 року - лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору було проведено урочистості  до Дня Гідності та Свободи . Урочисту лінійку «Україна - країна нескорених!» підготували педагог-організатор Поліщук С.Ю. та керівник патріотичного клубу Ковальська Л.Л. 

Під час урочистої лінійки  учні та вчителі мали змогу перегорнути сторінки нашого героїчного минулого. Низько схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України –  героїв Небесної сотні, героїв АТО.  Учні 7 гімназійного та 11 класу стали учасниками флешмобу «День Гідності і Свободи – крок у Європу».

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Учнівським самоврядуванням презентовано відеоролики «Україна гідна Свободи», «Герої Небесної Сотні – справжні громадяни своєї держави», випущено тематичну стіннівку «Революція Гідності. Хроніка основних подій.»

Дивлячись на нинішнє становище нашої країни, впевнені, що немає такого українця, який би не бажав миру і спокою Україні. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти агресора. Пісня « Ми хочемо миру» у виконанні Соломії Пивовар та Валерії Листопадської (керівник Гібула Р. В.) стала фінальним акордом урочистостей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень