A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбулося засідання методичного об’єднання вчителів основ здоров’я

Дата: 26.01.2018 16:28
Кількість переглядів: 13

Для вчителів основ здоров'я було проведено методичне об'єднання на актуальну тему: «Впровадження проекту «Вчимося жити разом» в інтегрований курс «Основи здоров’я».

Методист відділу освіти, молоді та спорту Лотоцький Р.Г., ознайомив присутніх з реалізацією спільного проекту «Вчимося жити разом». Де наголосив, що метою даного проекту є навчання дітей і підлітків життєвим навичкам (психосоціальним компетентностям), які сприяють соціальній злагодженості, полегшенню адаптації до нових життєвих обставин, відновленню психологічної рівноваги, розбудові здорових стосунків.

Головою методоб’єднання предмету "Основи здоров'я" Лотоцькою Лесею Григорівною було проведено з присутніми навчальний тренінг на тему "Спілкування з дорослими" для учнів 5 класу.

На якому розглянуто правильність проведення уроків-тренінгів, що реалізують компетентнісний підхід і спрямовані на розвиток таких життєвих навичок як самоповага, ефективної комунікації, кооперації, самоконтролю, керування стресом, емпатії, асертивності, розв’язання проблем, запобігання конфліктам та розв’язання їх пошуку консенсусу та примирення.

Такі уроки-тренінги рекомендується впроваджувати у кожному навчальному закладі, а особливо вони актуальні для шкіл де навчається велика кількість дітей переміщених із тимчасово окупованих територій України.

Зустріч пройшла в невимушеній атмосфері і присутні отримали як теоретичні так і практичні навички, які вони в подальшому зможуть використовувати в своїй професійній діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень