A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Дата: 31.08.2021 16:45
Кількість переглядів: 8

Шановні учні, батьки, колеги-освітяни!

         Вітаємо Вас із початком навчального року та Днем знань! Сьогоднішнє свято по-справжньому яскраве, насичене позитивними емоціями та хвилюючою атмосферою. Грайливий першовересень запрошує усіх до нових знань, нових звершень та перемог. Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, яке визначає його потенціал та розвиток на майбутнє.

         Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які вперше вступають на незвіданий шлях пізнання нової української школи. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким доведеться незабаром обирати свій професійний шлях.

         Дорогі діти! Зичимо Вам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог! Будьте гордістю і надією нашої громади.

         Щирі вітання Вам, шановні батьки! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, громаду та нашу державу.

         Дорогі освітяни! Ви щедро даруєте свої знання, плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. З нагоди свята прийміть наші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність.

         Зі святом, з Днем знань! Бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі,  успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків!

 

Управління освіти, культури,

молоді спорту та туризму

Шумської міської ради

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень