A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Основи здоров’я»

Дата: 05.12.2018 16:54
Кількість переглядів: 14

     

       З метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів основ здоров’я, підвищення їх професійної майстерності та популяризації педагогічних здобутків 5 грудня  2018 року на базі Шумського НВК відбувся  перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»-2019» у номінації «Основи здоров’я».

У конкурсі взяло участь шість педагогів: Безух О.Я. (Биковецький НВК), Лотоцька Л.Г. (Шумська ЗОШ І-ІІІ ст., №1), Кадук Н.Г. (Боложівська ЗОШ І-ІІ ст.), Шліхта В.В. (Жолобківський НВК), Дорош О.М. (Тилявський НВК), Колеснік Н.М. (Андрушівський НВК) .

Учителі основ здоров’я проходили конкурсне випробовування «Методичний практикум», «Тестування з фахової майстерності», та розробляли «Проект» на обрану тему.  

Журі конкурсу оцінило методичну компетентність конкурсантів, вміння реалізувати наскрізні змістові лінії з предмета, застосувати методи, форми, способи,  прийоми роботи, які спрямовані на формування ключових та предметних компетентностей в умовах Нової української школи і визначилося з переможцями. А саме:

І місце - Безух О.Я. (Биковецький НВК)

ІІ місце – Лотоцька Л.Г. (Шумська ЗОШ І-ІІІ ст. №1)

ІІІ місце - Кадук Н.Г. (Боложівська ЗОШ І-ІІ ст.)



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень