A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Дата: 29.08.2019 17:24
Кількість переглядів: 16

    29 серпня 2019 року в актовій залі Шумського центру надання адміністративних послуг відбулося засідання колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради. На колегію запрошені керівники  закладів освіти, секретар Шумської міської ради Людмила Павленко та голова ради профспілки  працівників освіти і науки Шумського району Світлана Демчук.

          Начальник відділу Любов Дмитрук у доповіді «Про підсумки роботи галузі освіти Шумської ОТГ у 2018/2019н.р. та завдання на 2019/2020 навчальний рік» зробила ґрунтовний аналіз розвитку освіти у 2018/2019 навчальному році та окреслила завдання щодо реалізації освітньої політики в ОТГ на 2019/2020 навчальний рік у контексті сучасного стану й перспектив розвитку освіти в Україні, подальшого підвищення її доступності.

В обговоренні доповіді брали участь:

  • Бойчук Людмила Андріївна, завідувач методичним кабінетом, про професійне зростання вчителя – «агента змін» в умовах Нової української школи;

  - Добровольська Галина Іванівна, завідувач Шумським ясла-садком «Сонечко» , про соціалізацію дошкільника як важливу передумову успішного навчання у школі; 

     - Провозюк Любов Георгіївна, практичний психолог Шумської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, про співпрацю батьківської громадськості та закладу освіти в  умовах Нової української школи;

       - Безух Оксана Ярославівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Биковецького НВК, про формування іміджу закладу освіти;

          - Громяк Олена Сергіївна, директор Шумського інклюзивно-ресурсного центру, про захист гідності кожної дитини: антибулінг та інклюзія.

      Голова ради профспілки  працівників освіти і науки Шумського району Світлана Демчук привітала усіх із початком навчального року та побажала виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України.

         З вітальним словом та перспективами розвитку освіти в Шумській ОТГ виступила  секретар Шумської міської ради Людмила Павленко. Людмила Василівна зазначила, що три роки перебування закладів освіти у громаді не закрито жодної освітянської установи. Значно збільшилося фінансування галузі для  забезпечення першочергових потреб. І як результат,  виконані поточні та капітальні ремонтні роботи, оновлена матеріально-технічна база, впроваджуються новітні технології. Пріоритетним завданням для Шумської міської ради і надалі залишається захист прав усіх учасників освітнього процесу та прийняття виважених рішень, спрямованих на покращення освітянських послуг.

      Цьогорічне проведення серпневої колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту, на відміну від попередніх, проведено дещо нетрадиційно. Для створення позитивного настрою на початку засідання усі присутні отримали солодкі сюрпризи із цікавими побажаннями. Виступи Провозюк  Любові та Громяк Олени вирізнялися використанням відеороликів та елементів тренінгу, а Безух Оксани – розмаїттям фотоколажів.

       За підсумками роботи колегії прийнято рішення та визначено пріоритетні завдання діяльності відділу та закладів освіти у  2019/2020 навчальному році.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень