A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Сертифікація – це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей вчителя

Дата: 21.12.2023 12:31
Кількість переглядів: 21

Сертифікація – це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей вчителя, метою якої є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Узяти участь у сертифікації означає бути сучасним, відповідальним учителем та розуміти виклики часу. Це чудовий шанс підвищити статус професії педагога. Цьогоріч вперше сертифікацію проходили вчителі української мови та літератури. Приємно відзначити, що Іванна Олександрівна Марчук-Подкуйко, учителька української мови та літератури Шумського ОЗЗСО, успішно пройшла сертифікацію та гідно показала свої практичні уміння у використанні сучасних підходів та технологій навчання.

Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області відзначило на розширеній колегії учителів, котрі у 2023 році пройшли успішно сертифікацію.

Серед 10-ти сертифікованих учителів української мови та літератури є наша колега Іванна Олександрівна Марчук-Подкуйко, учителька української мови та літератури Шумського ОЗЗСО. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та впевнено й наполегливо досягати цілей! Найщиріші вітання! Звершень та перемог!

Вітаємо молоду креативну педагогиню, бажаємо досягнути ще більших успіхів в улюбленій справі, постійно бути в русі вдосконалення професійної компетентності для забезпечення якісної освіти.

Нехай обраний Вами професійний шлях приносить радість, успіхи, а кожен день додає творчості, натхнення і позитиву! Упевнені, що досвід вашої роботи надихатиме вчителів Шумської громади до розвитку заради підвищення якості освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень