A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Як проходитиме національний мультипредметний тест (НМТ) у 2024 році

Дата: 02.01.2024 09:16
Кількість переглядів: 8

Національний мультипредметний тест (НМТ) складатимуть випускники 2024 року або минулих років, які планують здобувати вищу освіту в Україні. Реєстрація проходитиме на початку 2024 року. Для цього учасники мають надіслати реєстраційні документи до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Тестування проводитиметься з чотирьох предметів шкільного курсу:

🔵 обов’язкові: українська мова, історія України, математика;

🔵 додатковий на вибір: українська література, біологія, хімія, фізика, географія, англійська, німецька, французька або іспанська мова.

Також у 2024 році абітурієнтам, які вступатимуть у виші на творчі спеціальності, окрім творчих конкурсів, необхідно буде складати НМТ. У 2023 році достатньо було результатів творчих або фізичних здібностей вступника.

Усі 4 предмети вступники складатимуть в один день (2 блоки по 2 години з перервою). Основна сесія НМТ відбудеться в травні-червні. Додаткова сесія проводитиметься після основної для абітурієнтів, які з об’єктивних причин не змогли пройти тестування під час основної сесії.

НМТ проходитиме в онлайн-режимі в спеціально визначених екзаменаційних центрах як на території України, так і за її межами.

Детальніше за посиланням ➡️ https://osvita.ua/test/84393/

Підготовка до НМТ ➡️ https://bit.ly/48e46ve

🔹Підписуйтесь на наш телеграм-канал🔹

https://t.me/+J2ua2qPQT-9lNTAy


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень