A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів на тему «Педагогічний досвід – шлях до професійного саморозвитку»

Дата: 05.03.2024 16:03
Кількість переглядів: 9

Центром професійного розвитку педагогічних працівників Шумської міської ради 05 березня 2024 року в приміщенні Шумського центру позашкільної роботи проведено засідання професійної спільноти вчителів початкових класів на тему «Педагогічний досвід – шлях до професійного саморозвитку». Вчителі початкових класів Неля Головач, Ніна Костюк, Ірина Гоц, Світлана Мазурук, Світлана Кравчук представили новинки педагогічної діяльності в умовах НУШ. А це – сучасні ігри, вправи на розвиток критичного мислення, нейроігри, нейроакробатика, нейрогімнастика та безліч інших форм і методів.

Захід пройшов у формі практичного заняття, завдяки якому учасники збагатили свій досвід методами і прийомами активізації мисленнєвої діяльності молодшого школяра. Цей майстер-клас - результат щоденної кропіткої педагогічной та творчої роботи. У ньому багаторічний досвід, активна дослідницька та пошукова робота та, в першу чергу, любов до дітей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень