A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Вибір професії – друге народження людини. Це питання досить складне й серйозне. Адже вибір професійного шляху багато в чому визначає долю людини.

Дата: 26.03.2024 08:36
Кількість переглядів: 11

Вибір професії – друге народження людини. Це питання досить складне й серйозне. Адже вибір професійного шляху багато в чому визначає долю людини.

Щиро дякуємо учасникам сьогоднішнього профорієнтаційного заходу, який відбувся в Шумській публічній бібліотеці. Захід розпочала Людмила Бойчук, директорка КУ «ЦПРПП» Шумської міської ради, яка ознайомила присутніх з програмою зустрічі та побажала усім плідної праці. Модератор Алла Омельчук, директорка інформаційного центру «Новини Шумщини», розповіла учням 10-11 класів міських закладів освіти про професію журналіста, обговорили позитивні та негативні сторони. Алла Миколаївна провела цікаві вправи для знайомства учасників, привернула увагу до актуальності сучасних та майбутніх професій. Співдоповідач Марія Макаревич, учителька інформатики Шумського ОЗЗСО, виступила з презентацією «Як розрізнити фейкову і правдиву інформацію».

Родзинкою заходу стали психологиня Шумської центральної лікарні Ольга Зеленюк та відома у Шумській громаді власниця бренду «Бабуня» Катерина Іванчук. Вони розповіли про обрані для душі професії та відповіли на поставлені учасниками запитання.

На завершення Алла Омельчук провела вправу «Ким я бачу свого друга через 10 років?». Усі побажали учням, щоб кожен в житті знайшов свій шлях та ключі від щасливого майбутнього.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень