A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Участь команд Шумського ліцею та Шумського ОЗЗСО у інтелектуальному турнірі "Natus Vincere" на кубок ректора ЗУНУ.

Дата: 08.04.2024 10:08
Кількість переглядів: 10

5 квітня 2024 року на базі юридичного факультету Західноукраїнського національного університету уже всьоме відбувся інтелектуальний турнір "Natus Vincere" на кубок ректора ЗУНУ. Участь взяли понад 70 команд учнів шкіл, коледжів з різних регіонів України. Нашу громаду на даному турнірі представляли три команди закладів освіти Шумської міської ради. Серед них 2 команди Шумського ліцею: "Optimus Prime" (керівник Лариса Приймич) та «Коліжанки та Арсен» (керівник Володимир Романів), команда Шумського ОЗЗСО «Наша справа» (керівник Павло Приймич).

Юнаки та дівчата проявили свої знання та ерудицію, натхнення і творчий підхід до вирішення непростих завдань. Турнір передбачав різноманітні етапи: презентація проєкту, дебати, інтелектуальна гра та багато інших цікавих творчих завдань. Наші учні змагалися з іншими командами у секціях міжнародного права та права. Команда "Optimus Prime" нагороджена грамотою у номінації "Командний дух та взаємодія", а також цінними подарунками, грошовою премією за розв'язок правової задачі, з якою справилися 2 команди з 36. Денис Савчук отримав грамоту "За особисту сміливість" під час дебатів та цінний подарунок.

Команда «Наша справа» відзначена грамотою у номінації «Оптимісти», а команда «Коліжанки та Арсен» - грамотою у номінації «Лідери міжнародного права». Усі учасники отримали заохочувальні подарунки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень