A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Тиждень фізичної культури у Великоіловицькому НВК

Дата: 27.09.2018 18:22
Кількість переглядів: 13

З 17 по 21 вересня 2018 року у Великоіловицькому НВК ім. Г. М. Петрука-Попика проходив тиждень фізичної культури і спорту.

Розпочався тиждень урочистою лінійкою, де було повідомлено програму змагань тижня.

17 вересня відбулися змагання із футболу у яких брали участь команди хлопчиків 6 – 9 класів «Смолоскип» та «Чемпіон». Перемогу здобула команда «Чемпіон», яку очолив Омельчук Олександр.

18 вересня учні 1-4 класів змагалися у «Веселих стартах». Команда «Веселка» перемогла команду «Капітошка»  з рахунком 6:4.

Найсильнішим у змаганнях з армреслінгу, які проходили 19 вересня, став Омельчук Роман, учень 9 класу. Друге місце виборов Омельчук Олександр, третє Новаковський Денис.

Продовжився тиждень фізичної культури і спорту спортивною вікториною, учасниками якої могли стати всі учні НВК. Перемогу здобув учень 9 класу Омельчук Роман.

Завершився тиждень змаганнями з легкої атлетики. Учні змагалися у стрибках у довжину з розбігу та у бігу на 30 метрів з високого старту. Найсильнішим учасником змагань став учень 9 класу Омельчук Олександр, який переміг у стрибках у довжину з результатом 4.80 м., та у бігу на  30 метрів з високого старту з результатом 4.6с.. Друге  місце посів Омельчук Роман з результатом 4.75 м. та  з результатом 4.7с. у бігу на 30м. Третю сходинку у стрибках у довжину посів Новаковський Денис з результатом  4,20м., а у бігу на 30 м. Безкоровайний Дмитро з результатом 5,0с.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень