A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Співпраця освіти і Пласту- з досвіду роботи Рівненщини

Дата: 06.12.2018 22:48
Кількість переглядів: 9

СКОБ.
3-4 грудня учителі Тернопільської області, в тому числі і Шумського району(Косік Віра, Прокопчук Оксана та Олена Ходюк), відвідали семінар по співпраці освіти і Пласту - переймали досвід у Рівненської округи. Дорогою у пластову оселю, яка розміщена в селі Волошки, мали чудову нагоду побувати в культурно-музейному центрі "Пересопниця". Цікава екскурсія збагатила нас новими знаннями про рарететну книгу, переклад староукраїнською мовою Євангелії та оновили знання про життя людей Волинського краю.
Гутірки про свій досвід співпраці громадської організації і школи провели не лише пластуни, а й завідуючий відділом освіти Рівненського району. Більш зацікавленої в розвитку Пласту людини на чиновницькій посаді я не зустрічала. Він по-справжньому розуміє цінність волонтерської роботи пластунів-виховників для держави. У районі працює два методисти Пласту - у відділі освіта та при Пластовому центрі. У школах працюють пластові гуртки. Людей для цієї роботи підбирать гідних, з розумінням своєї місії, тому і результат не забарився. 
Хочеться, щоб і у нас співпраця з владою була не гіршою. Сподіваюся, так і буде. Адже Україну потрібно якісно змінювати. А це можна зробити лише у співпраці якомога більшої кількості людей. 
Коли поверталися додому, то відвідали університет "Острозька академія". Екскурсія була дуже цікавою і пізнавальною. Ми дізналися про унікальну ікону "Ісус Христос-Пантакратор і Св. Стефан".
Дякуємо Оксані Шамрик, Миколі Бігусу, Юрію Шадому та методистам Пласту Рівненської округи за насичену, корисну і цікаву програму. Дякуємо агрохолдингу "Мрія" за надану спонсорську допомогу Тернопільській окрузі в проведені цього семінару. 
Ми розвиваємося і очікуємо на людей, які будуть приєднуватися до нашого руху вперед.
Дякую подрузі Вірі за світлини.
Станична Олена Ходюк



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень