A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Навчання директорів шкіл з охорони праці

       Забезпечення здорових, безпечних і високопродуктивних умов праці є важливим чинником успішного функціонування навчального закладу в умовах сьогодення. Директор має дбати про те, щоб створювати безпечні умови праці, забезпечувати сприятливий морально-психологічний клімат для педагогічного колективу, що сприяє підвищенню продуктивності праці й поліпшенню якості організації навчально-виховного процесу.

09:19 01.02.2018

Інструктивно-методична нарада з питань реєстрації на ЗНО-2018

 30 січня 2018 року заступником начальника відділу освіти, молоді та спорту Шумської міської ради Поповою Л.П. проведено інструктивно-методичну нараду з керівниками закладів освіти І-ІІІ ступенів з питань організації та проведення ЗНО - 2018. В ході наради обговорено організаційні заходи щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, порядок реєстрації на ЗНО, формуванням комплекту документів зареєстрованого учасника тестування, особливості реєстрації осіб з особливими освітніми потребами. 

16:38 30.01.2018

30 січня за участі Лілії Гриневич відбудеться презентація онлайн-курсу підвищення кваліфікації для вчителів початкової школи

30 січня 2018 року за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич відбудеться презентація онлайн-курсу для вчителів початкової школи, які навчатимуть 1-й клас з вересня 2018-го. Під час презентації буде представлено структуру та зміст курсу, продемонстровано його матеріали, а також календар підвищення кваліфікації вчителів.

23:29 29.01.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень