A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Спортивно-оздоровчий комплекс на території Шумського НВК.

       Спортивно-оздоровчий комплекс під відкритим небом на території Шумського НВК. 11 вересня 2018 року отримали спортивні тренажери для занять фізичною культурою і спортом та  для ведення здорового способу життя за програмою DOBRE.

17:00 11.09.2018

Патріотичний вишкіл «Кременецька твердиня»

Відбувся патріотичний вишкіл «Кременецька твердиня» 8-9 вересня на горі Бона, що  в місті Кременець. Вчителі «Захисту Вітчизни» взяли участь в заняттях школи педагогічної майстерності.

08:56 10.09.2018

Шумський НВК отримав обладнання для фізичного кабінету

6 вересня 2018 року Шумський НВК отримав обладнання для фізичного кабінету. А саме: мультимедійну дошку, ноутбук з програмним забезпеченням, обладнання для проведення лабораторних робіт, віконні жалюзі. Учні з задоволенням помагали розпаковувати дане обладнання та з нетерпінням чекають його встановлення.

16:08 07.09.2018

Семінар-практикум «Форми інноваційної діяльності клубних закладів відповідно до потреб об’єднаних територіальних громад і формування місцевого переліку та охорони елементів нематеріальної культурної спадщини».

        06.09.2018 року в м. Тернопіль у приміщені Тернопільського обласного краєзнавчого музею відбувся семінар-практикум «Форми інноваційної діяльності клубних закладів відповідно до потреб об’єднаних територіальних громад і формування місцевого переліку та охорони елементів нематеріальної культурної спадщини», в якому взяла участь заступник начальника відділу Солтис Л.І.

14:34 07.09.2018

Відбулося методичне об'єднання вчителів основ християнської етики

05 вересня проведено засідання методичного об'єднання  вчителів основ  християнської етики.  На засіданні розглянуто питання методичних рекомендацій щодо викладання курсу за вибором у закладах освіти громади. Вчителі відвідали Свято-Воскресенський монастир на Повстанських Могилах (с. Мости урочища  Гурби Рівненської області),  ознайомилися  з історією монастиря та криївкою, оглянули мальовничі краєвиди. 

22:31 05.09.2018

Учням Шумського НВК вручили шкільний автобус

     Напередодні Дня знань  Шумському НВК урочисто було вручено шкільний автобус. Учні, батьки та педагогічний колектив закладу щиро вдячні за турботу керівництву області та Шумській міській раді.

18:37 05.09.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень