A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Вдруге Шумський НВК став переможцем конкурсу “Посилка Успіху” від Фонду братів Кличко

Наша  гордість – це  ініціативні учителі та учні навчальних закладів Шумської міської ради.  Таким є вчитель фізичної культури Шумського НВК Ковальський Ю.В., який допомагає  дітям відкривати творчий  потенціал та втілювати мрії в життя.

15:41 20.11.2017

Майстер – клас з фізичної культури

16 листопада 2017 року вчитель фізкультури Шумської ЗОШ I-III cт.№1 Ковальський В. В. провів майстер – клас з учнями 6 класу на тему: «Ознайомлення з технікою перекиду вперед. Вивчення техніки прийому передачі волана у бадмінтоні. Удосконалення техніки поєднання передачі і введення м’яча у флорболі».

15:10 16.11.2017

Спілкування - основа успішної роботи лідера

В Шумському центрі позашкільної роботи 15 листопада відбулось засідання ради лідерів учнівського самоврядування Шумської ОТГ. Старшокласники взяли участь у тренінгу "Спілкування - основа успішної роботи лідера", навчалися створювати власні проекти, ділились досвідом з проблем булінгу та можливості вирішення у "Громадських приймальнях школи".Заняття було насиченим і лідери збагатились новими ідеями.

09:58 16.11.2017

Семінар вчителів географії у Літовищенському НВК

14 листопада 2017 року на базі Літовищенського НВК відбувся семінар вчителів географії на тему "Інноваційні форми і методи роботи". Вчитель НВК, Джиган Інна Степанівна, провела відкритий урок у 7 класі з теми "Природні зони Африки", а учні - організували віртуальну екскурсію: розповіли про природні зони та клімат материка, ознайомили із флорою та фауною, влаштували зустріч із аборигенами, а накінець запросили підкорити г.Кіліманжаро.

13:20 14.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень