A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Профорієнтаційний захід "Ярмарок професій"

05.10.2017 у Шумській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 проходила зустріч з працівником служби зайнятості Король Л.В. Із учнями 9-А класу проведено профорієнтаційний захід "Ярмарок професій", на якому школярів проінформували про ринок праці, ознайомили із правилами вибору професій. Діти пройшли анкетування, що допомогло їм зробити перший крок до вибору своєї професії

12:43 05.10.2017

Свято осені у школі

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже майже цілий місяць. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Так, вересневими днями у Шумській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося Свято осені, яке щорічно проводиться працівниками та вихованцями школи. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які організували виставку осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі та інших природних матеріалів учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Невеличка концертна програма порадувала присутніх гарним настроєм. Програма святкового заходу була яскравою, з танцювальними номерами та музичними композиціями. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

14:57 02.10.2017

Відзначаємо Всесвітній день туризму

27 вересня 2017 року, у Всесвітній день туризму,  загальноосвітні навчальні заклади Шумської ОТГ взяли участь у Першому кубку Васьковець з туризму. Команди учнів, вчителів, змішані дітей та вчителів змагалися на дистанціях пішохідного, водного та велосипедного туризму. Здорова конкуренція, гарний настрій панували на змаганнях. Перемогу виборола команда Васьковецької ЗОШ І-ІІ ст. 

09:28 29.09.2017

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

           З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усіх освітян по-особливому піднесений. У перший тиждень жовтня усі ми урочисто відзначаємо День працівників освіти. Цьогорічне свято у м.Тернопіль проводилося 27 вересня, а у м.Шумськ – 28 вересня. В актовій залі школи мистецтв зібрались кращі педагоги краю, керівники закладів освіти, голови профспілкових комітетів.

16:11 28.09.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень