A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Семінар вчителів географії

17 грудня на базі Суразького НВК проведено семінар вчителів географії закладів освіти Шумської міської ради на тему: "Впровадження квест-технологій в освітній процес". У Суразькому НВК учасники семінару взяли участь у квесті  та відвідали виховний захід «Я люблю географію».

16:28 17.12.2019

Проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти

13 грудня 2019 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, в ході проведення якої обговорено план заходів енергоефективності та енергозбереження, стан підключення до Інтернет – мережі закладів освіти, залучення та раціональне використання бюджетних та позабюджетних коштів у 2020 році, участь освітянської спільноти у грантових проектах.

14:05 13.12.2019

12 грудня на базі Шумбарського НВК проведено семінар вчителів основ здоров'я

12 грудня на базі Шумбарського НВК проведено семінар вчителів основ здоров'я навчальних закладів Шумської міської ради на тему: "Впровадження інноваційних технологій на уроках основ здоров'я". Учасники відвідали урок у 6 класі "Навички і звички. Вплив звичок на здоров'я. Корисні і шкідливі звички. Чинники формування звичок." На уроці вчитель Цісарук Л.М. використала сучасні форми і методи роботи, які сприяють кращому засвоєнню учнями програмового матеріалу. На завершення була проведена інтелектуально-розважальна гра "Будьмо здорові". Дві команди: "Енергія" (учні) і "Здоров'ячко" (вчителі) брали участь у конкурсах: "Повтори рух", "Склади слово", "Вгадай предмет", "Кульки" та ін. Мета змагань: збагатити знання з основ здоров'я; розвивати логічне мислення, креативність;  виховувати почуття взаємодопомоги.

10:35 13.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень