A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Державна підсумкова атестація

 Особливий день сьогодні у четвертокласників Шумської ЗОШ І-ІІІст №1, бо вони складають державну підсумкову атестацію з літературного читання. Кожен учень у вишиванці, у кожного з них велика відповідальність – показати глибокі знання з літератури та мови свого рідного народу. Хвилюються, але в цю мить їх зігріває мамина вишиванка.

16:51 18.05.2017

Молоде покоління за безпеку дорожнього руху

Вихованка старшої  групи  Шумського  ясел - садка  "Сонечко"    Слюсарева  Валерія  взяла  участь  у  конкурсі  "Молоде  покоління  за  безпеку  дорожнього  руху" та  зайняла  І  місце  в  обласному  етапі .За  творчу  роботу  дівчинка нагороджена  грамотою  Головного  управління  Національної  поліції  в  Тернопільській  області  та  цінним подарунком.

12:43 18.05.2017

Особливості проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання

17 травня 2017 року заступником начальника відділу освіти молоді та спорту Поповою Л.П. проведено виробничу нараду з керівниками загальноосвітніх закладів І-ІІІ ступенів з питань організації підвезення учнів 11 класів, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Директорам НВЗ доведено до відома наказ відділу освіти молоді та спорту від 17.05.2017 №149-од «Про організацію проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання», яким визначено розподіл транспортних засобів, залучених до перевезення учасників тестування, маршрути, час та дату поїздок, інші організаційні питання. Обговорено вимоги безпечного перевезення дітей, передбачені Законом України «Про дорожній рух та його безпеку».

11:45 18.05.2017

18 травня – Всесвітній День вишиванки

       Всесвітній День вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня, тобто цьогоріч припадає на 18 травня . День вишиванки не має ніякого політичного підґрунтя, свято покликане популяризувати українську культуру і традиції.

17:04 16.05.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень