A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради

Новини

Відбувся обласний семінар-практикум методистів з предмета «Захист Вітчизни»

«Формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни: з досвіду роботи методичних установ та педагогічних колективів закладів освіти Шумського району» за такою темою відбувся 22 травня обласний семінар-практикум методистів з предмета «Захист Вітчизни».  Семінар проводився на базі Тилявського НВК відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, музею під відкритим небом «Табір ВО УПА Волинь-Південь».

21:51 23.05.2019

Проведено друге засідання оргкомітету до Дня захисту дітей

                                                               В рамках реалізації заходів, приурочених Дню захисту дітей, 21 травня відбулося друге засідання оргкомітету,  участь у якому брали працівники Шумського ЦПР, відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, начальник служби у справах дітей РДА, представники районного центру соціальних служб дітей та молоді, районної бібліотеки, районного центру зайнятості, Шумського ПТУ, керівники закладі освіти м.Шумськ. Захист прав дітей - головна тема свята, відповідно до якої розроблено заходи та терміни реалізації, визначено виконавців.

15:29 21.05.2019

21 травня 2019 року стартувала основна сесія ЗНО

                                               Сьогодні, 21 травня, стартує основна сесія ЗНО - 2019. 43 учні 11-х класів закладів загальної середньої освіти Шумської міської ради із 108 виявили бажання здавати державну підсумкову атестацію з математики у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Для своєчасного прибуття учасників ЗНО до пунктів тестування, які знаходяться у м.Кременець, організовано централізоване перевезення шкільними автобусами.

10:00 21.05.2019

Відбулося засідання організаційного комітету з проведення Дня захисту дітей

  20 травня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради Любов Дмитрук провела засідання оргкомітету щодо підготовки заходів до Дня захисту дітей, участь у якому брали працівники Шумського ЦПР, методичного кабінету, начальник служби у справах дітей РДА.

14:17 20.05.2019

Проведено квест «Історичними стежками Шумщини»

                                      19 травня в рамках програми DOBRE «Молодіжний працівник в ОТГ» креативними працівниками віддіду освіти, культури, молоді та спорту Шумської міської ради, Шумського центру надання адміністративних послуг проведено квест  «Історичними стежками Шумщини»,   який присвячений  870 – річчю Шумська. Учасниками гри стали три команди: «Бешкетники»  (Шумська ЗОШ І-ІІІст. №1), «Євро-діти» (Шумський НВК), «Шумська цвіт» (Шумський ліцей). Завданнями для учасників було правильно та швидко відповісти на запитання під час квестових зупинок:

16:43 19.05.2019

Проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти

             17 травня у конференц-залі Шумського центру надання адміністративних послуг відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти. Міський голова Володимир Плетюк, який був присутній на нараді, обговорив з директорами освітянських установ питання використання інфраструктурної субвенції, проведення ремонтних робіт у  закладах освіти, правомірність залучення батьківських коштів для даних заходів.

15:28 17.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень